R.I.P Gary

Som musiker i allmänhet och gitarrist i synnerhet smärtar det att höra att Gary Moore lämnat oss på tok för tidigt. En sann rockhjälte! Inte alltid de stora radiohitsens man, men vilken ton och vilket häng… Säg den gitarrist som inte låtit sig inspireras av Gary på något sätt? R.I.P :(

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Ett svar till R.I.P Gary

  1. Johng403 skriver:

    I just ought to tell you which you have written an exceptional and distinctive post that I really enjoyed reading. Im fascinated by how nicely you laid out your material and presented your views. Thank you. ffgdbagfdbbe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>