Back in the house

Back in the house… rätt fyndigt om man tänker på att det var länge sedan jag la ut någon ny musik här på bloggen. Ännu mer fyndigt blir det naturligtvis då jag bytt fokus från rock till just house-musik. Har alltid fascinerats av den elektroniska dansmusiken ända sedan jag blev totalfrälst i Das Boot med U96, för sisådär 20 år sedan.

Fyllde förresten år i helgen som gick och jag vet inte om mitt senaste tilltag är ett tecken på åldersnojja eller helt enkelt ett nytt kreativt spår. Jag vill och tror på det senare ;)

För skitkul är det! Grymt kul att låta ett arr växa fram. Kul att tänka både känsla och teknik. Som singel (igen) har jag dessutom gott om tid (igen) … Tyckte dessutom ”Red House Story” var ett schysst namn att jobba under :)

Lyssna gärna på mina två första house-skapelser nedan. Ha visst fördrag med att jag mastrat själv.. så låtarna har naturligtvis potential att låta ännu bättre i händerna på en proffessionell mastrings-tekniker ;) ”E ni me jao,  in the clab yau”

Rain

Hey XY

To be continued…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Back in the house

  1. carrentals skriver:

    Hey there, I found your site robertsahlberg.com while
    browsing http://www.robertsahlberg.com/?p=210.
    Just wondering, have you ever pondered integrating extra content to your blog posts?

    Don’t get me wrong, your writing is excellent. However, I think that if you integrated some other forms of media (such as videos, visuals, pictures) you might make your entries more substantive and attractive. Your article is awesome, on the other hand if you include more various media, this site could definitely be among the best in its category in contrast to other sites on .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>