Hjälp, jag är appgalen!

Min Iphone är fantastisk, men den är en fruktansvärd distraktion oxå. Nyhetens behag kanske? Men jag spenderar på tok för mycket av min vakna tid med att tänka ut vilka appar jag behöver eller bara vill ha eller som verkar roliga. Bara en till… Jag behöver hjälp!

Det värsta av allt är att Elton (min sexåring) är precis lika förtjust som jag. Angry birds, pruttknappar, talande katter och giraffer, virtuell vapensamling värdig en galning som Gadaffi… listan kan göras hur lång som hellst :P

En sak jag själv fått dille på är appar som äntligen ska få ordning på mitt liv. Aldrig hade jag trott att jag skulle sitta och dregla över kalendrar, att-göra-listor, resejournaler, hushållsbudgetar, synkade anteckningar, aktuella aktiekurser. blablablabla

Har tom hittat en app med sk kärlekstärningar. Skaka och se: hmmm ”bite+lips”, ”touch+breasts”. Vem vet, kanske någon som vill vara med och leka den leken?

Drog hem fourtrack, en hyfsat kompetent 4-kanals portastudio för blotta 75 kr. Perfekt att snabbskissa låtideer. Den kommer jag nog att använda en hel del!

Trots att jag inser mitt sjuka beteende sitter jag och småler :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>